Tuesday, November 10, 2009

Bintang Karaoke Srikandi 20 Nov 2009

Aktiviti srikandi bulan November.....Pertandingan Karaoke..........

Date ..... 20 Nov 2009
Hari........Jumaat
Masa......8 malam
Tempat..Heaven Studio, Pandan Indah, Ampang, selangor.

Bayaran RM 30..... untuk...
1. Makan minum
2. Bayaran sewa
3. Bayar pengadil/hakim... kalau hakim luar... kalau srikandi FOC boleh?
4. Hadiah pemenang dan sagu hati....
5. RM lebih.... masuk tabung Srikandi

SMS or email Siti Normala Ab Aziz after paying. Phone no 0133672189 or email sitinormala@yahoo.com. Account CIMB ...162740045454...

Kategori .....
1. Solo Srikandi
2. Solo Famili Srikandi
3. Duet/ Berkumpulan - sk & anak2 & srikanda

Para hakim pertandingan:
. Azlin Hezri dan Anak2

Srikandi yang tidak masuk bertanding sangat dialu2kan untuk menjadi penonton dan memeriahkan acara itu..... dan relax2..... atau... kita dancing2 masa diorang nyanyi....

Lagu.... pilih sendiri atau lagu yang disediakan di studio.

Penyertaan...
1. Nurimah Salleh 73
2. Zasya Evilblue 97
3. Siti Nor Rina + srikidies
4. Nazipah Yaacob 72
5. Adibah Kasmuni
6. Siti Normala and srikidies
7. Rohani Hussein and srikidies
8. Nur Anisza Nasron 81
9. Kak Yun 70
10. Kak Junaidah Junid 70
11.Wardah n srikidies 74
12. Mek Yam 72
13. Harsa + srikidies + srikanda
14. Nazimah 72
15. Sara Naquia Hanim 98
16. Intan Suraya 98
17. Nor Hasliza 96
18, 19,20,21 Kak Rosmini 71
22. Laila Lerq 91
23. Hanazita 91
24. Sue Nafry
25. Suraya Daud
26. Mariam Latif
27. Rafidah Jalil 71
29. Nurul + Aaina Baina
30. Zaine
31.Sofiah Fish 72
32. Zah cik Nagah 72
33. Norlia Miss
34. Noreshah A Wahid
35. Norlia Nasir 73
36. Dalina 74 + srikanda
37. Maria 87
38. Damai Said 72
40. Kak Cik 87
41. Kak Bib 66
42. Kak Jah Ibrahim 69

7 comments:

SK Timmy 97 said...

Waahh Sikandi dah ada blog sendiri pulak.. coolness!! keep up the high spirit...

Siti Nor Rina Nuawi said...

Timmy nak masuk Karaoke Comp ke?

harsa said...

hoh.. nama ku.. hehehe.. biar betul saya nak menyanyi tu kak na.. saya jadi tukang sorak je la ek..

sara naquia hanim said...

kak na, my fren's name tu ada dua orang, sorang intan suraya batch 96, sorang lagi noor hasliza batch 98... thanks!

-sara naquia hanim-

~Tis§ot~ said...

mak aaii.... top of the list pulak nama Sya tuuuu.... ntah blh ke tidak nyanyi ni tak tau.

minot said...

Sayang Cik Na,
Ni Akak Rosemini tau.
I propose kita dapatkan 1 artis yang friendly (free) la ngan SK untuk mengadili KARAOKE kita ni.Lagi la ada oooomph!!!!!
Sapa yek artis yang friedly ngan kiter????pikir!!!!!!
rasa boleh lah suruh si Noraini Ibnu proposekan!!!!mesti dia banyak contacts. Tak kan satu pon tak friedly ngan kiter yek!!!!!

Siti Nor Rina Nuawi said...

Boleh ajer.... Artis friendly ni nak kena bayar jugak, I think. So fee kena lah up lagi.. maybe RM 50. I tanya owner studio, said selalunya byaran untuk jadi judge ialah.. RM 200. Kalau Kak Mini boleh cari ok ajer... Lagi gempak........